Головна / Новини / День відкритих дверей

День відкритих дверей

12 лютого у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбувся день відкритих дверей, де було представлено усі 14 факультетів, у тому числі Механіко-математичний! Захід проходив із дотриманням усіх протиепідемічних норм.

За невеликий проміжок часу, на локації факультету було проведено розіграші крутих брендованих призів. Крім цього, кожен абітурієнт зміг отримати розгорнуті відповіді на всі свої запитання.

Також студенти та викладачі розповіли абітурієнтам про пробне тестування у форматі ЗНО з математики, яке механіко-математичний факультет організовує з року в рік.

Зареєструватися і знайти додаткову інформацію про тестування можна за посиланням: https://forms.gle/bxnZwZ5LHDFzoJKJ6

Деякі абітурієнти повернулися з ДНУ щасливими володарями сучасних VR-окулярів і смарт-браслетів, бездротових навушників, колонок і повербанка, комп’ютерних мишок і флешок, пазлів та безкоштовних квитків на екскурсії до Палацу студентів, Ботсаду, Акваріуму ДНУ.

Звертаємо вашу увагу, що це не останній день відкритих дверей у цьому семестрі. Тому слідкуйте за оновленнями на сторінках ДНУ та факультету. До нових зустрічей!