Головна / Новини / Життя ММФ / Нагороди МОНУ для кращих науковців...

 До Дня науки 12 науково-педагогічних працівників Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара отримали заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України.
Заслужені нагороди кращим науковцям під час чергового засідання вченої ради урочисто вручили виконувач обов’язків ректора Сергій Оковитий та перший проректор Олег Дробахін.

    Зокрема, за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти і науки, підготовки висококваліфікованих спеціалістів, багаторічну плідну професійну та громадську діяльність були відзначені і науково-педагогічні працівники механіко-математичного факультету:

нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення»:

– Лобода Володимир Васильович – завідувач кафедри теоретичної та комп’ютерної механіки.
почесною грамотою Міністерства освіти і науки України:
– Когут Петро Ілліч – завідувач кафедри диференціальних рівнянь.
подякою Міністерства освіти і науки України:
– Курдаченко Леонід Андрійович – професор кафедри геометрії та алгебри.

Крім того, відповідно до Положення про нагрудний знак «Науковець року», затвердженого вченою радою Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (протокол № 3 від 27.09.2018 р.), службового розпорядження № 31 від 19.04.2021 р. та рішення вченої ради Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (протокол № 9 від 22.04.2021 р.) за досягнення у 2020 році нагрудним знаком «Науковець року» нагороджені 10 провідних учених ДНУ:

– Лобода Володимир Васильович – завідувач кафедри теоретичної та комп’ютерної механіки – за 1 місце за рейтингом серед технічних та природничих факультетів. 

– Когут Петро Ілліч – завідувач кафедри диференціальних рівнянь – за 3 місце за рейтингом серед технічних та природничих факультетів. 

– Пипка Олександр Олександрович – завідувач кафедри геометрії і алгебри – за отримання премії Президента України для молодих вчених. 

– Ящук Вікторія Сергіївна – доцентка кафедри геометрії і алгебри – за отримання премії Президента України для молодих вчених. Вітаємо колег та бажаємо їм ще багато нових наукових звершень!